Angry Birds Star Wars

Sursa foto: wallscover.com

Ce poate fi mai frumos în această minunată lume a jocurilor pe calculator decât o simbioză între Războiul Stelelor și micuțele Angry Birds? Nu am reușit încă să văd ultima serie din Star Wars, dar nu cred că mai este necesar acest lucru din moment ce pot oricând să înfrunt imperiul cel rău alături de armata rebelă de Angry Birds.

Firește că față de filmele din serie există niște mici modificări în Angry Birds Star Wars. Soldații imperiali nu se mai numesc Stormtroopers, ci Pigtroopers, sloganul filmului nu mai este “May the Force be with You”, ci “May the Birds be with You”, iar inamicii nu mai sunt turnurile de lemn și cetățile, ci, în mod evident, navele și stațiile spațiale.

Personajele legendare din seria Star Wars vor fi însă din fericire prezente și în joc, dar un pic modificate… Chewbacca a devenit o pasăre mică și rotundă acoperită de blană, Vader este reprezentat doar de casca sa pentru că aceasta, fiind foarte mare, acoperă în întregime Angry Bird-ul de dedesubt, iar C3-PO a devenit la rândul său un fel de ou galben din metal despre care poți spune că aduce a pasăre doar dacă ești foarte politicos și nu vrei să superi pe nimeni…

Tot din fericire, sistemul de joc clasic Angry Birds a fost păstrat ca atare. Fiecare pasăre nervoasă va fi lansată pe o traiectorie calculată de jucător și țelul ei va fi tot acela de a demola cât mai multe dintre structurile adversarului. Din păcate însă, jocul nu mai poate fi jucat pe Facebook, producătorii considerând că telefoanele și tabletele sunt mult mai rentabile. Dacă nu dispuneți de astfel de device-uri (deși e greu de crezut), nu trebuie să deveniți și voi angry, pentru că multe dintre jocurile acestei serii au rămas încă accesibile pe această platformă de socializare.

Lasă un răspuns