Premierul Mihai Tudose a pierdut sprijinul PSD!

În cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD, liderii partidului i-au retras sprijinul premierului Mihai Tudose, au precizat pentru Agerpres surse politice.

Au fost înregistrate 60 de voturi contra premierului, 4 pentru și 4 abțineri.

În aceste condiții, așa cum a promis, Mihai Tudose a declarat că va demisiona.
”Eu îmi reproşez că nu am făcut mai mulţi km de autostradă, n-am făcut mai multe spitale, dar, vedeţi, astăzi am avut un evenimnt fericit. O investiţie de 500 de milioane aproape, UIP-ul pentru Braşov-Ploieşti, aşa cum am promis. Plec cu fruntea sus. Nu am închis anul prost. Nu regret nimic. Colegii au apreciat activitatea guvernamentală”, a spus acesta.

El a precizat că nu va asigura interimatul la Palatul Victoria şi că va merge la sediul Guvernului pentru a-şi strânge lucrurile.

Vicepremierul Paul Stănescu ar putea fi cel care va prelua conducerea interimară a Executivului. O ședință va avea loc marți, la ora 11:00, pentru stabilirea unui prim-ministru interimar.

Comitetul Executiv Național s-a reunit astăzi la solicitarea președintelui partidului, Liviu Dragnea. Inițiativa a venit după ce deputatul Cătălin Rădulescu a cerut o întrunire pentru retragerea sprijinului politic acordat lui Mihai Tudose.

Reamintim că premierul a cerut demisia ministrului de Interne, în urma scandalului provocat de poliţistul acuzat de pedofilie, şi reducerea numărului de portofolii din cabinet.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.