Operatorii de salubrizare așteaptă mașinile de topit zăpada?!

În București a început, în sfârșit, să ningă ușor. Din păcate, înainte de această ninsoare, oparatorii de salubrizare nu au aplicat nici un gram de material antiderapant pe carosabil. Așa că, pe la ora 07:00, când bucureștenii au început să plece la serviciu, marile bulevarde erau adevărate patinoare. Se circula greu și se derapa ușor pe Ion Mihalache, pe Calea Griviței, pe Plevnei, pe Splaiul Independenței, pe Constantin Noica, pe Șoseaua Cotroceni, în intersecția de la Leul etc.

Cât despre tratamente antiderapante pe trotuare, nici vorbă! Că doar secțiile de traumatologie ale spitalelor bucureștene trebuie să aibă și ele mușterii, măcar în sezonul alb …

Nu am văzut utilaje care să efectueze tratamente antiderapante nicăieri. Probabil că operatorii de salubrizare așteaptă, plini de încredere, mașinile de topit zăpada ale Primăriei Capitalei … Ceea ce pare să nu le fi spus nimeni sau să nu fi înțeles domniile lor este faptul că aceste mașini nu topesc fulgii de nea din zbor, înainte ca ei să se așeze pe carosabil! Așa că partea cu materialul antiderapant rămâne valabilă, adică trebuie făcută!

Lasă un răspuns