La noapte atacăm cu artileria grea turneul de la Melbourne

După prima zi de concurs la Australian Open, Irina Begu este singura jucătoare din România care trece în turul doi. Sportiva din Bucureşti a reuşit o revenire fantastică în meciul cu Ekaterinei Makarova (cap de serie 31) şi a eliminate-o în trei seturi.
Din păcate Monica Niculescu a fost învinsă de Mona Barthel şi a părăsit terenul cu ochii în lacrimi şi cu destulă frustrare acumulată, iar Mihaela Buzărnescu a pierdut clar în două seturi în faţa danezei Caroline Wozniacki,
Nici la masculin lucrurile nu au mers prea bine. Singurul român prezentant pe tabloul principal la Australian Open, Marius Copil, a fost învins de francezul Gilles Simon în trei seturi viu disputate.
La noapte spre dimineaţă, România forţează din nou calificarea în turul doi la Australian Open, prin trei reprezentante de calibru.
Sorana Cirstea va intra prima în teren la ora 4:00(ora României) împotriva jucătoarei din Kazahstan, Zarina Diyas, de la 5:30 liderul mondial şi principala favorită a turneului Simona Halep, o va întâlni pe reprezentanta gazdelor Destanee Aiava, iar de la 7:30, Ana Bogdan va juca împotriva franţuzoaicei Kristina Mladenovic.

Lasă un răspuns