Patru români îşi încep aventura la Australian Open ediţia 2018

Monica Niculescu, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Marius Copil, vor încerca să treacă de primul tur la Grand Slam-ul de la Australian Open, primul turneu major al noului sezon. Organizatorii concursului, au făcut deja programările cu terenurile pe care se vor juca partidele, precum şi cu orele de începere ale acestora.
La noapte de la ora 2:00 ora României, sunt programate primele două partide ale sportivilor români.
Irina Begu (locul 40 WTA) o întâlneşte pe rusoaica Ekaterina Makarova (locul 33 WTA, cap de serie numărul 31) pe terenul 7, iar Monica Niculescu (locul 85 WTA) o va avea ca adversară pe nemţoaica Mona Barthel (locul 52 WTA) pe terenul 14.
Mai târziu, spre ora 10:00 ora României, Marius Copil (locul 93 ATP) va avea un meci foarte greu pe terenul 13 împotriva francezului Gilles Simon (locul 57 ATP), iar Mihaela Buzărnescu (locul 57 WTA) va juca pe Margaret Court Arena cu favorita numărul 2 de la Melbourne, daneza de origine poloneză Caroline Wozniacki (locul 2 WTA ).
Pe tabloul principal de simplu de la Australian Open, România mai are încă trei reprezentante. Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (37 WTA) și Ana Bogdan (107 WTA). Ele vor intra în concurs în noaptea de luni spre marţi, orele de începere ale partidelor urmând să fie comunicate de organizatorii turneului pe parcursul zilei de azi.
Din păcate Alexandra Dulgheru singura rămasă în cursa calificării pentru tabloul principal, a pierdut în două seturi cu un dublu 6-4, partida decisivă cu chinezoaicei Lin Zhu.

Lasă un răspuns