Convocare de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD!

Sursa: www.hotnews.ro

Tot mai mulţi lideri ai PSD cer convocarea de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului pentru clarificarea situaţiei privind neînţelegerile dintre preşedintele Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose.

Ultimele reacţii pe această temă au venit astăzi de la vicepreşedinţii Gabriela Firea şi Rovana Plumb, care susţin că orice soluţie este mai bună decât actuala instabilitate.

Orice soluţie va reieşi din dezbaterea Comitetului Executiv va fi mai utilă pentru ţară decât instabilitatea actuală, consideră primarul general al Capitalei. Gabriela Firea susţine că această criză politică trebuie tranşată pentru că a dus deja la o încetinire a motoarelor administraţiei publice centrale şi locale.

Şi senatorul Claudiu Manda, preşedintele Organizaţiei PSD Dolj, apreciază că situaţia din ultmele zile nu poate aştepta până la Comitetul Executiv de la Iaşi, convocat pentru sfârşitul lunii.

Un mesaj similar are şi Rovana Plumb, care afirmă că fiecare zi care trece într-un climat de instabilitate dăunează românilor.

Convocarea imediată a forului de conducere al partidului a fost solicitată şi direct preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, de liderul filialei Vaslui, Dumitru Buzatu, care a propus ca CEx să aibă loc luni sau marţi.

Reacţiile au apărut după ce deputatul Cătălin Rădulescu a solicitat o întrunire de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD în care să se retragă sprjinul politic echipei Tudose-Ciolacu.

La întrebarea ziariştilor pe această temă, preşedintele Liviu Dragnea a afirmat că el încă speră ca Mihai Tudose să rămână prim-ministru. A fost prima reacţie a liderului PSD, care nu a comentat public nici declaraţiile făcute de Mihai Tudose, nici decizia ministrului Carmen Dan de a nu demisiona de la conducerea MAI.

Aşadar, situaţia din interiorul PSD ar putea fi clarificată la începutul săptămânii viitoare, cel mai probabil luni, potrivit surselor din partid.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.