Rectorul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”și-a anunțat demisia!

Foto: timpolis.ro

Rectorul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, Daniel Torje, a anunțat cã demisioneazã din funcție.

Asta după ce Corpul de control al ministrului Afacerilor Interne a început o verificare la aceastã instituție.

Controlul a fost demarat în urma unui articol apãrut într-un ziar local, în care o studentã îl acuzã pe acesta de hãrțuire sexualã.

Daniel Torje dezminte acuzațiile privind implicarea în acest scandal sexual.

‘Ceea ce a apãrut în presã sunt inventii si mizerii incalificabile. Este un subiect inventat. Dezmint categoric orice implicare a mea într-un astfel de scandal, care urmãreste în fapt plecarea mea din functia de rector. Din pozitia în care sunt, de angajat al MAI, nu-mi este îngãduit sã ies în spaþiul public pentru a prezenta toate dovezile prin care eu am fost împiedicat sã-mi exercit funcþia de rector si presiunile l-a care am fost supus pentru a renunþa la aceastã functie. Nu vreau sã fac parte din acest ‘rãzboi national’. Sunt un simplu funcþionar al statului care, prin constiinciozitate si rigurozitate, încerc sã-mi îndeplinesc atributiile de serviciu’, se aratã într-un comunicat al lui Daniel Torje.

El mai spune cã nu poate accepta ca numele sãu fie târât în tot felul de scandaluri publice pe subiecte care nu au nicio legãturã cu realitatea.

Daniel Torje are grad de comisar șef de Poliției și a devenit rector al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, în martie 2016.

Lasă un răspuns