Bucureștenii din sectoarele 1 și 6 riscă să își piardă locul de parcare de reședință dacă nu își reînnoiesc contractele de închiriere

UPDATE: Locuitorii Sectorului 6 pot transmite și online actele necesare reînnoirii contractului de închiriere a locului de parcare de reședință.

Membrii comunității Sectorului 6 care au contractul de închiriere a locului de parcare de reședință încheiat înainte de 01.08.2017 pot trimite documentele scanate (alături de numărul de telefon), până la data de 31 martie 2018, la adresa de e-mail parcari@adps6.ro, urmând ca, în termen de 15 zile de la depunere, să fie contactați telefonic pentru ridicarea contractului;

…..

În vreme ce în celelalte sectoare, achitarea – odată cu taxele și impozitele locale – a locului de parcare înseamnă reînnoirea automată a contractului, Primăria sectorului 6 a decis să îi pună pe locuitorii acestui sector pe drumuri.

Conform biroului de presă al instituției din Calea Plevnei membrii comunității care au contractul încheiat înainte de 1 august 2017 trebuie să se prezinte la Serviciul Parcaje de Reședința pentru reînnoirea lui.

Până la 31 martie toți locuitorii sectorului 6 care vor să își păstreze locul de parcare trebuie să se prezinte la sediul serviciului din Aleea Bistra 1.

Aceeași obligație a fost instituită și de primăria sectorului 1 care îi așteaptă pe cetățeni până la sfârșitul lunii martie la sediul ADP din bd. Poligrafiei 4 pentru prelungirea contractelor.

Lasă un răspuns