UPDATE: Câștigătorii Globurilor de Aur 2018

UPDATE: Oprah Winfrey a devenit prima femeie de culoare care a primit un Glob de Aur pentru întreaga activitate, prilej cu care a rostit un discurs pasionat de susținere a celor care au denunțat comportamentul sexual inadecvat de la Hollywood și nu numai. Actriță, producătoare de filme și de televiziune, Winfrey a fost răsplătită pentru faptul că este un model pentru femei și o persoană care a promovat personaje feminine puternice.

UPDATE: ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ a primit premiul pentru cel mai bun film la categoria dramă și a devenit câștigătorul serii, cu nu mai puțin de patru statuete.

Frances McDormand a primit premiul pentru cea mai bună actriță într-o dramă.

Britanicul Gary Oldman a obținut, în cadrul celei de a 75-a ediții a Globurilor de Aur, premiul pentru cel mai bun actor într-o dramă pentru rolul din ‘Darkest Hour’.

‘Lady Bird’ a fost desemnat cel mai bun film la categoria comedie sau musical.

Saoirse Ronan a primit premiul pentru cea mai bună actriță într-un film musical sau comedie.

UPDATE: Producția ‘Big Little Lies’ a primit premiul pentru cel mai bun miniserial sau film de televiziune.

De asemenea, Guillermo del Toro a primit premiul pentru cel mai bun regizor pentru filmul ‘The Shape of Water’.

…….

Gala de decernare a Globurilor de Aur se desfășoară în această dimineață la Hollywood, sub semnul opoziției față de abuzurile sexuale.

Starurile de cinema și de televiziune, dar și presa, au optat să dea curs apelului de a se îmbrăca în negru pentru a protesta împotriva violențelor sexuale.

Actrițe precum Jessica Chastain sau Reese Witherspoon, între multe altele, au lansat un apel la vedetele invitate la ceremonie să se îmbrace în negru pentru a aduce un omagiu victimelor prădătorilor sexuali și a genera o discuție mondială privind acest flagel.

Nicole Kidman a câștigat primul Glob de Aur al serii, fiind laureată drept cea mai bună actriță într-un miniserial sau film de televiziune pentru rolul său din ‘Big Little Lies’.

Serialul ‘The Handmaid’s Tale’, care spune povestea unei lumi în care femeile fertile devin sclave sexuale, a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun serial dramatic.

Actorul Sam Rockwell a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul din producția ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’.

James Franco a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor masculin într-un film comedie sau musical, pentru rolul din ‘The Disaster Artist’.

De asemenea, ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ a fost desemnat cel mai bun serial de comedie sau muzical.

Ewan McGregor a primit pentru cel mai bun actor într-un serial limitat sau un film de televiziune. McGregor a fost premiat pentru rolul din serialul ‘Fargo’ și s-a confruntat la această categorie cu o concurență acerbă. Alături de el au fost nominalizați Robert De Niro (‘The Wizard of Lies’), Jude Law (‘The Young Pope’), Kyle MacLachlan (‘Twin Peaks’) și Geoffrey Rush (‘Genius’).

Allison Janney a fost desemnată cea mai bună actriță într-un rol secundar. Ea a primit această distincție pentru rolul din ‘I, Tonya’, un film despre viața controversatei patinatoare care a devenit campioană olimpică, Tonya Harding.

Coproducția franco-germană ‘In the Fade’, regizată de Fatih Akin, a primit premiul pentru cel mai bun film de limbă străină.

Lasă un răspuns