Din nou despre Hearthstone

Sursa foto: CNET

În rubrica trecută am promis un lucru și în mod evident o să-mi onorez promisiunea. Drept pentru care o să vă prezint doar lucrurile bune pe care le aduce acest joc cu mare priză la gamerii din România.

În primul rând, remarc apariția pe parcursul timpului a questului în care, dacă joci o partidă cu un prieten, câștigați amândoi 80 de monezi de aur. Eu am un prieten în listă cu care impart mereu acest quest și, pentru a nu pierde timp prețios, unul dintre noi cedează partida în secunda în care începe. Nu e civilizat, dar este în mod clar eficient, practic fiecare dintre noi ne procopsim cu monezile și cu questul rezolvat în doar câteva secunde.

Luptele din tavernă sunt de asemenea o idee absolut remarcabilă. Acest tip de turneu egalizează șansele jucătorilor de a câștiga, pentru că de regulă nu poți folosi pachetul pe care te bazezi și primești unul random. Plus că în fiecare săptămână sistemul de joc se modifică, apar reguli noi, lucru care îl face întotdeauna pe gamerul consacrat să nu se plictisească.

Rețetele prefabricate sunt de asemenea o idee pe care o apreciez. În mod statistic, un începător poate câștiga suficiente partide atunci când nu-și mai bate capul cu propriul pachet și recurge la rețeta oferită de Blizzard. Atunci când de abia ai pornit la drum și nu ai cărți de mare valoare cu care să faci față meseriașilor, singura variantă rămâne aceea de a primi mură în gură de la producători, lucru de care nu cred că se poate plânge cineva.
Arena este și ea o metodă prin care să te poți confrunta cu oricine. Există foarte multe filmulețe pe internet făcute de noobs care au câștigat 10 sau chiar 12 partide consecutive, lucru care nu se va întâmpla niciodată în momentul în care mergi pe varianta standard sau wild.

Sper că m-am recompensat pentru criticile aduse acestui joc în rubrica trecută și vă invit să încercați măcar un început de aventură în Hearthstone, dacă până acum viața v-a ținut departe de această minunăție virtuală.

Lasă un răspuns