Kobolzi și catacombe

Sursa foto: CinemaBlend

Nu pot să spun că sunt dezamăgit, dar mă așteptam la mai mult în momentul în care a apărut ultimul patch din Hearthstone. Cu ce să încep? Cu lucrurile bune? La capitolul ”Lucruri bune” aș pune doar sistemul progresiv de dificultate al boșilor din catacombe. Dacă în patch-urile trecute boșii te luau tare încă din prolog, în catacombele kobolzilor primele partide sunt literalmente de încălzire. Primul boss doarme pe el, al doilea e tolomac rău, iar al treilea, chiar dacă e random, este de-a dreptul prietenos și dispus să se sacrifice pentru binele tău.

Lucrurile se schimbă de la al patrulea boss încolo, dar dacă ești începător, măcar ai sentimentul că ai o șansă să ajungi cu bine până la final.

Nu cred că vreau să caut nod în papură, dar cărțile legendare care au sosit împreună cu patch-ul kobolzilor nu fac mare diferență în pachetele pe care le-am construit initial.

Blizzard ne oferă o legendară gratis, o armă pentru unul din caractere, dar nu mi-am modificat pachetul de cărți pentru paladin în momentul în care am primit legendara acestui caracter. Câteva zile mai târziu mi-a căzut și arma legendară pentru mag, dar nici de această data nu am făcut vreo modificare în pachetul meu de cărți standard.

Și apropo de cărțile de joc legendare, deși pe forumuri gamerii se bucură nespus că Blizzard a hotărât să scoată probabilitatea apariției unei dubluri în momentul în care desfaci un pachet nou, mie nu mi se pare o idee bună. Dacă ai noroc și tragi o dublură legendară golden, poți să faci disenchant și să obții 1600 de dusts, cu care construiești o legendară nouă la alegere. În sistemul nou, dacă ai deja cartea, nu mai există posibilitatea de primi suplimetar și una golden… Puah…

Dacă vi s-a părut că exagerez cu prezentarea a ceea ce nu mi-a plăcut în patch și în Hearthstone la modul general, promit că în rubrica următoare o să-mi iau revanșa și o să fac o listă a lucrurilor care sunt cu adevărat importante în Hearthstone și care definesc acest joc drept unul dintre cele mai catchy din câte mi-a fost dat să cunosc în lumea virtuală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.