Virtual Games 2018

Sursa foto: gamerant.com

La fiecare început de an gamerii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă pe parcursul anului respectiv jocurile anunțate cu surle și trâmbițe vor deveni realitate. Întotdeauna va exista și un element de hazard care va însoți o posibilă nouă apariție, pentru că nu de puține ori au existat proiecte care și-au pierdut echipa de producție sau finanțatorii și nu au mai apărut niciodată pe piață.

Nu aș băga mâna în foc pentru niciunul dintre jocurile anului 2018, dar cu siguranță există o probabilitate foarte mare ca Far Cry 5 să apară la sfârșitul lui martie. Mi-am permis să încep cu acest joc nu pentru că ar fi unul dintre preferatele mele, dar cunosc cel puțin zece oameni care îl joacă de 14 ani, încă din momentul în care primul Far Cry a deschis această serie de referință.

Pentru amatorii de anime și manga, serie Science Adventure ne promite că anul în care tocmai ce am intrat ne va aduce și filmul “Steins;Gate 0” alături de ultimul joc din serie. Să nu uităm nici de “Yakuza 6: The Song of Life”, care ne va oferi la jumătatea lunii martie o nouă provocare de a intra în lumea virtuală a crimei organizate și de a-l însoți pe Kazuma Kiryu, eroul acestui joc, în lupta sa pentru a repara trecutul și a face dreptate.

Nu am fost niciodată prea bun prieten cu jocurile de tip Roguelike, unde nu ai posibilitatea de a relua un pasaj ratat și unde odată ce ți-a murit eroul trebuie să iei totul de la capăt, dar știu de asemenea și oameni care mănâncă adrenalină pe pâine, astfel că mă văd nevoit să spun că Sunless Sky este anunțat pentru luna mai a acestui an. Jocul este un sequel pentru Sunless Sea și tot ceea ce va trebui să faceți este să rămâneți mereu în viață și să conduceți prin fapte mărețe o locomotivă interplanetară. Dacă în 2015, anul apariției lui Sunless Sea, erați un celebru căpitan de vas cu aburi, Sunless Sky 2018 vă lansează direct în spațiul cosmic. Sper să vă descurcați și acolo. Eu, fiind mai temător din fire, vă pot însoți doar până la aeroport.

Lasă un răspuns