David Garrett, Richard Clayderman şi Lara Fabian concertează în România în 2018!

Sursa foto: www.armoniedarte.com

David Garrett, Richard Clayderman, Lara Fabian, Foreigner și Judas Priest se numără printre artiştii care vor putea fi văzuţi în 2018 în România, potrivit Agerpres. Dintre evenimentele acestui an nu lipsesc spectacolele oferite de Michael Flatley, care revine la Bucureşti cu show-ul ‘Dangerous Games’, şi nici festivalurile UNTOLD Festival, AWAKE Festival sau Summer Well.

Anul 2018 va fi deschis de Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg care va aduce la Sala Palatului, pe 15 ianuarie, spectacolul ‘Lacul Lebedelor, pe acordurile muzicii lui Ceaikovski.

Pianistul Richard Clayderman revine la Sala Palatului pe 8 martie cu un cadou frumos pentru femeile din România – un concert dedicat lor.

Celebra cântăreaţă Lara Fabian revine şi ea în România, pe 29 martie, pentru două concerte, primul la Sala Palatului, urmat, două zile mai târziu, de un show la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Lara Fabian îşi va prezenta, în cadrul spectacolelor, noul său album, ‘Camouflage’. Din show-ul artistei nu vor lipsi hit-urile ‘Je t’aime’ şi ‘Je suis malade’.

Luna aprilie va aduce la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13 aprilie, și show-ul Lord of the Dance – ‘Dangerous Games’, produs de celebrul Michael Flatley.

Pentru prima dată în România va putea fi văzută, pe 7 mai, tot la Sala Palatului din Bucureşti, legendara trupă rock Foreigner.
Concertul face parte din turneul mondial ’40th Anniversary Tour’.

Și celebrul violonist David Garrett va putea fi ascultat la Bucureşti, în luna iunie, la Sala Palatului, în cadrul turneului ‘Explosive-Live’. Programat iniţial pe 8 iunie, pentru un singur concert, în urma cererii foarte mari de bilete David Garrett va susţine încă un concert, în acelaşi spaţiu, pe 9 iunie.

Luna iunie se va încheia cu cea de-a doua ediţie a Dakini Festival, eveniment care se va desfăşura în perioada 27 iunie – 1 iulie pe plaja Tuzla, Constanţa. Printre artiştii care vor urca pe scenele ale festivalului se numără Gaudi AllStars Orchestra Live, Prem Joshua Band Live, Ott. Live, Ace Ventura, Alpha Portal, Astrix, Ada Khaled, Matei Tulbure, Paul Agripa, Petre Inspirescu.

În luna iulie este aşteptată la Bucureşti, pe 22 iulie la Romexpo, trupa Judas Priest pentru un concert care face parte din turneul ‘Firepower’.

Electric Castle 2018 se va desfăşura în perioada 18-22 iulie pe domeniul Castelului Banffy din Cluj. Printre primele artişti anunţaţi de organizatori pentru ediţia din 2018 se numără Damian ‘Jr Gong’ Marley, London Grammar, Net Sky, Valentino Khan, Wolf Alice, London Elektricity, Kriss Kross Amsterdam.

Cea de-a patra ediţie a UNTOLD Festival se va desfăşura, la Cluj-Napoca, în perioada 2-5 august.

În perioada 11-12 august, pe Domeniul Ştirbey, se va desfăşura cea de-a opta ediţie a Festivalului Summer Well. Conform formatului consacrat, în fiecare zi vor concerta câte cinci formaţii, prima trupă anunţată pentru ediţia 2018 a festivalului fiind Cigarettes After Sex.

Luna august va aduce, în perioada 17-19 august, pe domeniul Teleki din satul Gorneşti, judeţul Mureş, cea de-a doua ediţie AWAKE Festival. Printre artiştii anunţaţi că vor urca pe scena festivalului se numără, potrivit organizatorilor, Wilkinson în fomulă live, Milky Chance, The Subways, alături de The Parlotones, Fink, Subcarpaţi cu invitaţi speciali Hanu’ cu Braga, Mihail, Şatra B.E.N.Z., DJ Shiver, DJ Sauce, DJ Antenna şi Detour.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lasă un răspuns