Lucrări de reabilitare în Parcul Romniceanu!

Primarul general Gabriela Firea anunță că în Parcul Romniceanu, din cartierul Cotroceni, nu se construiește niciun patinoar, așa cum a informat un ONG care activează în domeniul urbanismului. Afirmația vine în urma discuțiilor purtate de edil cu primarul sectorului 5, Daniel Florea.

Gabriela Firea susține că, la sesizarea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului cu privire la starea avansată de degradare a unor spații de joacă pentru copii, Primăria Sectorului 5 a luat măsura dezafectării acelor instații care reprezentau un pericol.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Sectorului 5, în urma dezafectării aparatelor de joacă și îndepărtarii tartanului, în zonă a survenit o denivelare și mai multe gropi rezultate din îndepărtarea aparatelor, astfel încât a fost absolut necesară refacerea aleilor și aducerea lor la nivel. În comunicatul de presă se mai arată că, în primavera anului 2018, atât Parcul Romniceanu cât și alte parcuri ale sectorului 5 vor intra în reabilitare totală. În respectiva locație va fi amplasat un loc de joacă modern.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.