De Crăciun, când puteam și eu să adun…

Încă de când eram foarte, foarte mic, ai mei m-au învățat că Moș Crăciun este o persoană foarte cumsecade care ne aduce daruri multe, la fetițe și băieți. Singurul lucru pe care îl dorește de la noi această persoană foarte cumsecade este acela de a fi relativ cuminți pe parcursul anului.

Deși l-am pândit pe Moș ore în șir, stând pe un scăunel ca să pot ajunge la vizorul ușii, cu sinceritate vă spun că, deși nu am reușit să-l surprind, am crezut și nu am pus niciodată la îndoială această poveste spusă de ai mei. Totul s-a năruit însă în momentul în care au apărut și în România jocurile de pe Facebook.

De Crăciun, Moșul este prezent peste tot, în toate jocurile. Firește că m-am bucurat atunci când am văzut prima oară acest lucru, doar că între timp am învățat că pe Facebook Moșul nu ne aduce niciodată nimic, indiferent cât de cuminți am fost în ultima vreme. Pe Facebook, Moș Crăciun nu face daruri. El face doar oferte, și singurul lucru pe care îl pretinde de la noi este acela de a-i băga cât mai mulți bani în buzunar, sau dacă se poate chiar în sac.

“Bună ziua, prietene gamer! Sunt Moșu’! Am venit de prin nămeți ca să îți ofer la doar 150 de lei 20 de târnăcoape virtuale cu care poți să spargi 20 de lacăte de la 20 de uși ! Și dacă mai dai și tu încă 150 de lei, îți fac cadou și 20 de chei cu care să deschizi ușile de care îți zic! Firește, dacă rotunjim la 500, îți aprind și lumina în camerele respective ca să poți vedea cele 20 de cutii ferecate în care sunt o mulțime de obiecte folositoare. Apropo, cadoul deschisului cutiilor nu te costă decât 200 de lei! Ho Ho Ho!”

În rubrica următoare am să vă prezint doar câteva dintre jocurile așa zise “de sezon”, pentru a vă face o idee despre cât de mare este atenția Moșului virtual cu privire la portofelele noastre reale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.