Câinii vor avea stadion de 25.000 de locuri

Cu câteva zile înainte de finalul anului 2017, Ministrul de Interne, Carmen Dan, dă o veste mare pentru suporterii dinamovişti. Însfârşit echipa de fotbal va avea un stadion la standarde europene.
Şefa de la Interne a precizat că noul stadion va fi acoperit şi nu va avea pistă pentru atletism.
,,Obiectivul nostru în acest an a fost să dăm românilor şi suporterilor echipei Dinamo un stadion care să corespundă întru totul standardelor europene, iar eu cred că de anul următor vom putea să observăm toţi că acest proiect al nostru, această victorie a noastră prinde viaţă şi la turneul final din 2020 vom avea o arenă sportivă aşa cum şi-au dorit suporterii. O arenă fără pistă, aşa cum au cerut, de 25.000 de locuri, acoperită, care să corespundă întru totul cerinţelor iubitorilor de fotbal. Tot ce putem să oferim ca sprijin financiar Clubului Sportiv Dinamo se va face fără să pregetăm. Este obiectivul nostru. Tocmai de aia este acolo o echipă care va reuşi să facă mult mai mult decât până acum pentru iubitorii de sport”. Declaraţia ministrului Carmen Dan, a fost făcută la festivitatea de premiere a sportivilor de la clubul din Ştefan cel Mare.
Stadionul Dinamo face parte din programul de modernizare pentru EURO 2020, alături de Ghencea, Rapid şi Arcul de Triumf.

Lasă un răspuns