Restricţii parţiale de circulaţie pe podul de la Feteşti

Restricţii parţiale de circulaţie pe podul de la Feteşti, de pe Autostrada Soarelui. La kilometrul 145 s-a format o gaură pe banda a doua a sensului de mers Constanţa – Bucureşti. Regionala de drumuri se ocupă de această problemă astfel încât mâine să se circule normal.

Se merge fără probleme majore pe DN 1A Cheia – Săcele sau pe DN 73 Bran- Fundata – Râşnov, şosele pe care, de asemenea, ninge.

Trafic intens pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti pe sensul spre Capitală, cu lapoviţă şi ninsoare. În aceste condiţii de circulaţie cu temperaturi nu foarte scăzute, nu s-a depus strat de zăpadă.Ninge uşor şi pe Autostrada Soarelui.

În judeţul Maramureş, restricţie de tonaj pe DN 18B în zona Groşi şi Rohia, sunt alunecări de teren cu afectarea carosabilului. Poliţia de Frontieră nu semnalează coloane mari de TIR-uri la vămile principale din vestul ţării. Nu sunt probleme nici în est, la Vama Albiţa, unde săptămâna trecută tranzitul a fost intens.

În Bucureşti plouă slab, se topeşte şi zăpada depusă ieri pe maşini. Semafoare defecte avem la intersecţiile Unirii cu Mircea Vodă, Pajura cu Bucureştii Noi şi Barbu Văcărescu intersecţie cu Bulevardul Lacul Tei.

Este aglomeraţie la intersecţia bulevardului Dimitrie Cantemir cu Bulevardul Mărăşeşti,  De asemenea, se merge bară la bară şi în Pasajul Mărăşeşti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.