UPDATE. Suspecta depistata. Crima la metrou!

Update 13.12.2017, ora 5.00

Principala suspectă a fost depistată de polițiștii Brigăzii de Poliție Transport Public București, a anunţat in aceasta dimineaţă IGPR.

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti audiaza  in calitate de suspect la sediul Poliției Capitalei persoana bănuită de săvârșirea faptelor din stațiile de metrou Costin Georgian si Dristor  In cursul nopții, polițiști ai Brigăzii de Poliție Transport Public București au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate și au condus-o la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

  Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele.

    Politia multumeste tuturor pentru implicarea și spiritul civic manifestat în acest caz si asigura populatia ca va acționa în continuare pentru asigurarea unui climat de siguranță publică.

O tânără a murit, marţi seara, după ce a fost împinsă de o femeie pe linia de metrou.

Femeia este căutată de poliţişti, care au prezentat fotografii şi semnalmentele ei, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

 

 

 

 

 

Poliţia Capitalei a intervenit, în toate staţiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei, bănuite de comiterea infracţiunii de omor.

În staţia de metrou Dristor 1, femeia în cauză ar fi împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul a decedat.

Pentru a preîntâmpina vreun alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate stațiile de metrou.

Politia solicită sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginile alaturate.

 

 

 

 

 

 

 

Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Cercetarile în cauză sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

*Semnalmente: vârsta de 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţii proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă, de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.*

Femeia care a împins-o pe tânăra  care a decedat în urma impactului cu trenul ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou, însă aceasta nu a păţit nimic, a declarat, marţi noapte, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Ea a precizat că din primele cercetări reiese că femeia şi tânăra care a decedat ar fi fost implicate anterior într-un conflict.

„Din datele existente, suspecta a părăsit staţia de metrou şi a ieşit la suprafaţă”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Lasă un răspuns