Nu rata concursul ”Traista lui Moș Crăciun” la București FM!

Marti pe 19 decembrie intre 5 si 7 dupa-amiaza, Mos Craciun e la radio!

Foto: Alexandru Dolea

Intra pe bucurestifm.ro ca sa-l vezi si suna la 0213123641 ca sa iti primesti cadoul > jocuri magnetice de constructie 3D Magnetic Magic Power de la MUMU Toys, carti de la Litera Mica, sisteme de constructie tridimensionale si multifunctionale Engino Toys si jucarii de plus de la Compania de Librarii Bucuresti.
Asculta-l pe Mos Craciun pe 98,3FM!

Te-ai pregătit cu o poezie sau cu un cântecel?
Moșul o să iși deschidă traista plina de cadouri de la Compania de Librarii Bucuresti, MUMU Toys, Editura Litera Mica si Engino Toys – unul din cele mai avansate sisteme de jocuri de constructie, tridimensional si multifunctional, acum si in Romania!

 

REGULAMENT DE PARTICIPARE la concursul “TRAISTA LUI MOS CRACIUN 2017″

1. ORGANIZATOR

RADIO BUCURESTI FM, cu sediul în Bucureşti, str. General

Foto: Alexandru Dolea

Berthelot, nr. 60-64, sector 1, organizează emisiunea speciala “TRAISTA LUI MOS CRACIUN” ce se va difuza pe frecventa 98,3FM , on-line pe www.bucurestifm.ro si video-live pe pagina oficiala de Facebook BucurestiFM.
Sponsori: VEDIS SRL, MUMU TOYS SRL, COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI si EDITURA LITERA

2. DATA DESFASURARII

Marti 19 decembrie 2017, intre orele 17:00 – 19:00;

3. DREPTUL ŞI CONDIŢIILE DE PARTICIPARE
Pot participa toti copiii cu varsta cuprinsa intre 3–12
ani
NU au dreptul să participe salariaţii, rudele până la gradul doi, colaboratorii cu contract ai organizatorului si partenerilor.

4. MECANISMUL DE DESFĂŞURARE
Incepand cu ora 17:00 toti copiii care vor suna la numarul de telefon anuntat de organizatori si vor intra in direct cu Mosul vor primi cadouri;
Emisiunea se incheie la ora 19,00.

5. INFORMAŢII GENERALE

a) Un ascultător poate câştiga un singur cadou;
b) premiile se vor ridica în zilele de 21 si 22 decembrie 2017, intre orele 11:00 si 16:00 de la sediul Radio BucurestiFM, la intrarea din strada Temisana, sunand la interior 1202;
c) La ridicarea cadoului câştigătorul, reprezentat de un adult din familie, pe baza C.I./B.I, va semna pentru ridicarea cadoului;

6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la emisiune, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de ORGANIZATOR prin prezentul regulament.

 

7. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu legislaţia în vigoare, ORGANIZATORUL este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi premiul acordat în cadrul acestei emisiuni.

ORGANIZATORUL se obligă, de asemenea, să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata emisiunii.
Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la aceasta emisiune.
Prin simpla participare la emisiune şi furnizarea datelor personale, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI.
La cererea expresă, în scris, a participanţilor, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale.

8. FORŢĂ MAJORĂ

În sensul acestui Regulament, Forţa Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator şi a cărui apariţie îl pune pe acesta în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, inclusiv, dar fără a se limita, referitor la: războaie, incendii, inundaţii, greve şi blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel.

Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică total sau parţial desfăşurarea emisiunii conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră.

9. LITIGII

Eventualele dispute apărute între Organizator şi participanţii la emisiune vor fi soluţionate pe cale amiabilă.

Prezentul Regulament se supune Regulamentului general pentru concursurile organizate de BUCURESTI FM!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.