BucureștiFM a ajuns la Colegiul ”Sf. Sava” pentru a căuta scriitorii generației de mâine

Astăzi am fost 3 cavaleri în fuste, metaforic vorbind, la vânătoare de talente în Colegiul Național ”Sf. Sava”. De la BucurestiFM: Ioana Brușten, Andreia Bârsan, Olga Stancu, în căutarea scriitorilor de mâine, care astăzi încep să se afirme. Și unde să faci mai bine asta decât la un concurs?

Le-am spus liceenilor cu care ne-am întâlnit în biblioteca școlii că ceea ce se-ntâmplă seamănă un pic cu Vocea României. Nu că i-am invita să cânte și noi să-i jurizăm – nu este tocmai domeniu nostru de expertiză; dar suntem ca în fază blind-urilor. Ațteptăm cu nerăbdare ca ei să ne uimească cu talentul lor. Ca să-ntoarcem scaunele și să-i aplaudăm.

Ei bine, întorsul scaunelor, în acest joc, pe care li-l propunem presupune ca textele lor de proză scurtă să fie bine scrise și să fie trimise la adresa concurs@edituraeikon.ro, până la 31 ianuarie.

Despre trac și emoția de a recunoaște în public cine ești tu, prin cuvintele tale, nici nu se mai pune problema! Părea că i-am convins, măcar pe câțiva dintre ei. Pentru început. Și așa cum se știe, începutul e cel mai greu!

Aștept cu nerăbdare un mesaj, de la una din fețele prezente la întâlnire. Întâlnirea din bibliotecă, sună ca un posibil titlu de roman, nu? Un început de roman mi-a promis și ea și poate un început de drum care va ajunge foarte departe. De ce nu? Doar știm că Universul conspiră în a ne îndeplini dorințele!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.