UTI a implementat sistemul de management al pasajului de la Piața Sudului

Pasajul de la piata Sudului este supravegheat non-stop de 24 de camere video de ultimă generație și rezistențe la acte de vandalism. Camerele video sunt controlate din Centrul de Management al Traficului București, de către operatori ai Poliției Rutiere.

Sistemul de management al pasajului mai conține panouri cu mesaje variabile, care au rolul de a le facilita șoferilor deplasarea în tunele și de a-i dirija pe rute ocolitoare atunci când sunt detectate incidente de orice natură: accidente, lucrări, condiții speciale ale carosabilului.
Sistemul de informare le permite și persoanelor cu deficiențe să recunoască culorile și să distingă foarte bine semnele de circulație.

De asemenea, în cadrul fiecărui pasaj pietonal de la Piața Sudului sunt instalate panouri cu mesaje variabile destinate informării pietonilor: orientare către obiectivele de interes din zonă, legături cu liniile RATB și metrou.

La intrările în pasaj au fost instalate indicatoare LED pentru controlul benzii, care le transmit participanților la trafic informații referitoare la condițiile de circulație aferente sensului de mers.

Sistemul integrat de management al pasajului implementat de compania UTI a costat 625 de mii de euro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.