Roxana Wring: Am obținut o victorie, am reușit să convocăm o ședința extraordinară!

Sursa foto: www.epochtimes-romania.com

Ședința extraordinară a Consiliului General al Municipiului București (CGMB), convocată de către consilierii municipali ai USR și PNL nu a putut avea loc din lipsă de cvorum.

De la ședință, au lipsit consilierii PSD, ALDE, PMP, dar și o parte între consilierii PNL și chiar doi consilieri USR. Pentru ca ședința să poată avea loc ar fi trebuit să fie prezenți jumătate plus unul din numărul consilierilor în funcție, adică 28.

Sursa foto: www.epochtimes-romania.com

Roxana Wring, liderul grupului de consilieri USR a declarat că ”opoziția din CGMB a înregistrat o victorie, astăzi, prin convocarea acestei ședințe extraordinare. Din păcate, în lipsă cvorumului, nu a putut fi dezbătut și adoptat proiectul de hotărâre inițiat de către USR privind consacrarea Pieței Victoriei ca zonă de protest, unde nu se pot organiza târguri și alte manifestări culturale și sportive”.

După părerea șefei USR, faptul că PSD și ALDE nu au venit la ședința ar demonstra că aceste formațiuni s-ar teme de cetățeni.

Consilierii municipali ai USR și PNL vor continua să convoace ședințe extraordinare ale CGMB, în speranța că va exista cvorum și proiectul va fi măcar dezbătut.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.