Primăria Sectorului 4 pune parazăpezi pe Șoseaua Berceni

Primăria Sectorului 4 a început instalarea de parazăpezi pe marginile unor artere de circulație, spre ieșirea din București. Este vorba despre porțiuni ale unor artere ce asigură intrarea – ieșirea din oraș și care se află în câmp deschis. Astfel, edilul Daniel Băluță speră să diminueze cantitățile de zăpadă ce se vor depune pe aceste porțiuni și să evite blocarea intrărilor în București, mai ales în caz de viscol.

Conform directorului ADP Sector 4, Marian Goleac, ”este pentru prima dată când se montează parazăpezi în București. În acest moment se lucrează la montarea de parazăpezi pe Șoseaua Berceni, unde au existat probleme cu blocarea drumului și deszăpezire, până acum. Este vorba de o porțiune de circa 800 de metri, de la IMGB, până la Șoseaua de Centură. Sperăm că, de data asta să rezolvăm această problemă, iar costurile de deszăpezire să fie mai mici. Prețul parazăpezilor este de circa 80 pe metru linear” a afirmat acesta pentru București Fm.

”Pe de altă parte, dacă acest experiment va da roade, s-ar putea monta parazăpezi și pe porțiuni ale altor artere, aflate tot spre ieșirea din București și tot în câmp deschis”, a afirmat Marain Goleac. ”Este vorba despre Șoseaua Giurgiului, la ieșirea spre Jilava, și despre Șoseaua Olteniței, segmentul către Târgul Vitan”, conform șefului de la ADP Sector 4.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.