Shakira are nevoie de cel mai bun chirurg ORL din lume pentru a-și recupera vocea

Sursa foto: www.articlelist.com

Shakira este în căutarea celui mai bun chirurg ORL din lume. Vestea vine după ce cântăreața columbiană a anunțat că suferă de hemoragie la corzile vocale.

Semnalul de alarmă că ceva se întâmplă cu Shakira a fost dat când artista şi-a suspendat primele concerte din turneul său european ”El Dorado”. Astfel, ea a fost nevoită să amâne întregul turneu pentru 2018.

Potrivit unui articol publicat în exclusivitate de revista Lecturas, Shakira a plecat la 29 noiembrie la Boston pentru a-l consulta pe faimosul chirurg ORL Steven M. Zeitels, considerat cel mai bun specialist din lume. El a operat vedete precum Adele sau Sam Smith.

Potrivit publicaţiei, Shakira a plecat să-l consulte pe reputatul medic însoţită de fratele ei Tonino. Revista Lecturas l-a intervievat pe dr. Juan Carlos Casado pentru a vorbi despre această operaţie efectuată ”sub anestezie generală, cu un laringoscop introdus pe gură şi care cu ajutorul laserului produce o vaporizare asupra leziunilor vasculare de pe suprafaţa corzilor vocale”.

După cum a confirmat specialistul, perioada postoperatorie durează o lună şi jumătate, cu o pauză vocală de două – trei săptămâni. Dacă Shakira urmează întocmai aceste indicaţii, Zeitels consideră că îşi va recupera vocea în condiţii optime.

Adele a făcut și ea o astfel de operație în 2011. Faimoasa cântăreață a mărturisit că vocea ei a suferit modificări, iar luna trecută a fost nevoită să-şi suspende două concerte tot din cauza unor probleme la corzile vocale.

Această afecțiune medicală nu este însă singura problemă pe care o are. Shakira a fost inclusă pe lista vedetelor anchetate în aşa numitul scandalul ”Paradise papers”, privind practicile de optimizare fiscală la scară mondială.

Potrivit ziarului Le Monde, cântăreața columbiană care ar fi domiciliată în Bahamas din motive fiscale şi şi-ar fi transferat în Malta şi Luxemburg drepturile sale de autor, în valoare de aproximativ 31,6 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.