Care este explicația găsită de Primăria Capitalei pentru organizarea unui târg în locul în care au loc manifestații împotriva Guvernului

În vederea unei corecte informări a ascultătorilor postului public local de radio, București Fm, 98,3 fm, și a cititorilor bucureștifm.ro, în temeiul Legii 544 a liberului acces la informațiile de interes public, vă rog să îmi oferiți acces la următoarele informații:

1. Ce manifestări va organiza PMB în Piața Victoriei, în luna decembrie a acestui an ?
2. Care este durata manifestărilor și în ce constau acestea ?
3. Târgul de Crăciun al PMB va fi organizat în Piața Constituției sau își va schimba locația ?
4. Care este bugetul alocat pentru organizarea manifestărilor de Sărbători, pentru anul acesta ?
Mircea Apostolescu,
reporter Bucuresti Fm,
bucurestifm.ro

RĂSPUNS
Răspundem solicitării dvs., informându-vă următoarele:

Urmare a unei solicitări primite din partea Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Primăria Capitalei va organiza, prin intermediul PROEDUS și ARCUB, în perioada 05 – 17 decembrie, în Piața Victoriei, evenimentul cultural dedicat copiilor „Târg de sărbători – Festival de colinde și obiceiuri de iarnă”.

În acest scop, în alveola centrală a pieței vor fi amplasate un număr de aproximativ 30 de căsuțe și o scenă pe care vor evolua ansambluri de copii și elevi, precum și artiști consacrați. Târgul va fi deschis în perioada menționată, zilnic, între orele 10:00 și 22:00. Pentru accesul vizitatorilor vor fi amenajate treceri de pietoni temporare, iar traficul auto nu va fi restricționat.

De asemenea, în aceeași locație va avea loc, pe 31 decembrie, între orele 19:00 și 1:00, Concertul de Revelion organizat de Primăria Capitalei. Cu această ocazie, traficul auto prin Piața Victoriei va fi restricționat, mai multe amănunte în acest sens urmând a fi comunicate în perioada premergătoare evenimentului.

Precizăm că Piața Victoriei a fost aleasă ca locație pentru cele doua evenimente, „Târgul de sărbători – Festivalul de colinde și obiceiuri de iarnă” și „Revelion 2017-2018”, întrucât în Piața Constituției, în intervalul 1-27 decembrie 2017, se desfășoară „Târgul de Crăciun”, iar în Piața Universității va avea loc un alt eveniment, în aceeași perioadă.

Serviciul pentru Relația cu Mass-Media

presa@pmb.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.