Ministerul Sanatatii are „disponibilitate”, CNAS are obligații

Ministrul sanatatii, Florian Bodog s-a întâlnit în această dimineață cu noua echipă de conducere a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Cu această ocazie, ministrul Sănătății și-a exprimat, încă o dată, disponibilitatea la dialog și a subliniat importanța și necesitatea colaborării dintre Ministerul Sănătății (MS) și CNAS în interesul pacienților, dar și a personalului medical.

“Sunt convins că veți trata cu maximă responsabilitate misiunea de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate pentru îndeplinirea măsurilor din Programul de Guvernare. Obiectivele dumneavoastră imediate trebuie să fie legate de continuarea dialogului cu medicii de familie și identificarea soluțiilor pentru desfășurarea activității acestora în condiții optime, precum și finalizarea și publicarea în transparență decizională a noului contract -cadru, astfel încât personalul medical să cunoască încă de la începutul anului noile reglementări”, a declarat ministrul Florian Bodog.

Bodog a mai adăugat că CNAS are obligația de a se asigura  ca există fondurile necesare pentru acordarea  serviciilor medicale și a medicamentelor  în toate unitățile sanitare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.