Prințul Harry se va căsători cu Meghan Markle!

Sursa foto: www.wmagazine.com

Prințul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se va căsători cu prietena sa, actrița americană Meghan Markle, în luna mai a anului viitor la Capela St. George de la Castelul Windsor, a anunțat luni Clarence House, reședința oficială tatălui său, prințul Charles, moștenitorul coroanei britanice.

Harry, în vârstă de 33 de ani, în prezent al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic, și Markle, în vârstă de 36 de ani, cel mai bine cunoscută pentru rolul ei din serialul „Suits”, s-au logodit la începutul acestei luni.

„Prințul Harry i-a informat pe Maiestatea Sa Regina și alți membri apropiați ai familiei sale. De asemenea, prințul Harry a cerut și a primit binecuvântarea părinților drei Markle”, se arată în comunicat.

Regina Elisabeta a II-a este ”încântată” de viitoarea căsătorie a nepotului său Harry.

„Regina și ducele de Edinburgh sunt încântați de cuplu și le doresc multă fericire”, conform unui comunicat al Palatului Buckingham, citat de AFP.

Sursa foto: wwww.beautyeditor.ca

”Suntem incredibil de fericiți pentru Meghan și Harry. Fiica noastră a fost întotdeauna o persoană bună și iubitoare. Să vedem uniunea ei cu Harry, cu care împărtășește aceleași calități, este o sursă de mare bucurie pentru noi, ca părinți. Îi dorim o viață fericită și suntem foarte entuziasmați pentru viitorul lor împreună”, afirmă părinții lui Markle, Thomas Markle și Doria Ragland într-un comunicat citat de Reuters.

Prințul Henry și Meghan sunt așteptați să apară în fața presei în cursul zilei de luni la Palatul Kensington, potrivit EFE.

După ce au aflat vestea, William (fratele mai mare al lui Harry) și Catherine, și-au exprimat satisfacția și au subliniat că a fost „minunat” să o întâlnească pe Meghan Markle și să-i vadă „atât de fericiți împreună”.

Data și locul nunții urmează să fie confirmate, conform comunicatului oficial al Clarence House, însă EFE speculează că nunta prințului Harry poate coincide cu nașterea celui de-al treilea fiu al ducilor de Cambridge.

Lasă un răspuns