Ozzy Osbourne va susţine concerte la Moscova şi la Sankt Petersburg, la începutul lunii iunie 2018

Cunoscutul muzician britanic John Michael Osbourne, care este solistul vocal și fondatorul celei mai cunoscute formații de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath, va susţine, la începutul lunii iunie 2018, două concerte în Rusia, unul la Moscova şi altul la Sankt Petersburg. După o carieră de aproape cinci decenii, Ozzy Osbourne a anunțat că va sosi în Rusia în cadrul unui turneu de adio, în jurul lumii, informează Agenţia de presă INTERFAX.

„<Nașul> muzicii heavy metal va vizita Rusia, pe la începutul verii 2018. Ozzy Osbourne va susţine concerte grandioase în cadrul unui turneu mondial de adio, pe data de 1 iunie la Sala Olimpiiski din Moscova, iar pe 3 iunie la Palatul de Gheaţă din Sankt Petersburg”, au anunţat organizatorii evenimentului. Se mai precizează faptul că „Turneul Osbourne” va continua până inclusiv în 2020, atunci când va încheia turneul intitulat „Prinţul întunericului”.

„Oamenii mă tot întreabă când am de gând să mă pensionez. Acesta va fi ultimul meu turneu mondial, dar este posibil să mai susțin câte un concert”, au citat organizatorii declaraţiile lui Ozzy Osbourne. Împreună cu Ozzy Osbourne vor pleca în turneu Zakk Wylde (chitară), Rob Nicholson (chitarist bas), Tommy Clufetos (baterie) şi Adam Wakeman (clape).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.