Gabriela Firea vrea interzicerea rablelor!

Primarul general Gabriela Firea a declarat, astăzi, în cadrul Comandamentului de iarnă de la Primăria Capitalei, că dorește ca polițiile locale ale Municipalității și ale primăriilor de sector să colaboreze cu Brigada de Poliție Rutieră pentru fluidizarea traficului, deoarece lunar se înmatriculează sute de mașini.

În perioadă sărbătorilor, vin și foarte mulți români din alte orașe pentru cumpărături. În același context, edilul șef a spus:

„Trebuie să facem față acestei avalanșe, pentru că, de la începutul anului avem peste 100 de mii de mașini second hand înmatriculate în Capitală. Cumva, din nou, rablele Europei au ajuns la noi, la București. Suntem într-o colaborare continuă și într-un dialog cu doamna viceprim-ministru, doamna ministru al mediului pentru identificarea unor soluții astfel încât totuși să punem un stop acestui exod de rable în Capitală. Acestea nu afectează doar circulația, ci și starea noastră de sănătate și mediul ambiant prin poluare și nu cred că este de dorit. Degeaba vom cumpăra noi 400 de autobuze Euro 6, degeaba vom cumpăra 100 de autobuze electrice, de tramvaie, 100 de troleibuze, dacă sunt acceptate în Capitală autoturisme personale foarte vechi, rablele Europei„, a declarat Gabriela Firea.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns