Despicable Me 3 / Sunt un mic ticălos 3 – Gemeni (şi nu prea) buni de răi

sursa: www.cinemagia.ro

Comedia animată „Despicable Me 3” rulează încă în Bucureşti, dovadă că este o reuşită mult apreciată de public, care a ţinut-o pe ecrane de aproape 5 luni. Scris de Ken Daurio şi Cinco Paul şi regizat de Kyle Balda, Pierre Coffin şi Eric Guillon, acest film continuă aventurile lui Gru, Lucy şi ale adorabilelor lor fiice, Margo, Edith şi Agnes, din care nu puteau lipsi simpaticii Minioni. Cum această animaţie mai rulează numai dublată în română cu titlul „Sunt un mic ticălos 3” doar la MV Cinema din Grand Arena (B-dul Metalurgiei nr. 12-18), nu veţi auzi, din păcate, vocea lui Steve Carell interpretând două personaje pe Gru şi fratele său geamăn Dru.

sursa: www.cinemagia.ro

Gru şi soţia sa, Lucy, sunt concediaţi din Agenţia Anti-Villain pentru că nu reuşesc să oprească pe noul personaj negativ ce ameninţă omenirea, Balthazar Bratt, o fostă stea de televiziune pentru copii din anii ’80, care-şi doreşte răzbunarea cu orice preţ întrucât a fost concediat. De fapt, e un copil bătrân care şi-ar dori în continuare să se facă văzut, auzit, adulat, iubit, numai că încearcă să-şi atragă atenţie prin acte reprobabile. Pierderea rolului de agent dă speranţe Minionilor că Gru va redeveni ticălos, ceea ce acesta nu-şi doreşte, tocmai pentru că are acum o familie pe care o iubeşte. Ca urmare, micile fiinţe galbene se revoltă, sub conducerea lui Mel. Cu excepţia a doi, Jerry şi Dave, care rămân cu Gru şi familia lui pe toată durata poveştii.

sursa: www.cinemagia.ro

Tocmai în acest moment de criză, Gru află că are un frate geamăn, pe nume Dru, căruia i-ar plăcea foarte mult să-l cunoască. Aşa că o duce pe Lucy şi pe fete în oraşul natal Freedonia ca să vadă acest frate ţinut secret de părinţii săi. Şi descoperă că acesta este mai bun în orice privinţă: în timp ce Gru este chel, ursuz şi proaspăt şomer, Dru are un superb păr blond, este fermecător şi a moştenit averea tatălui lor. Mai mult, dacă Gru se străduieşte să devină om bun şi familist, Dru îşi doreşte să poată fi ticălos. Şi, dacă tot e vorba de ce-şi doresc personajele filmului, Lucy se străduieşte din răsputeri să fie o mamă bună, ceea ce de multe ori o aduce în situaţii hilare.

sursa: www.cinemagia.ro

Gru îşi dă seama că poate să facă un parteneriat cu fratele lui şi să se folosească  de gadgeturile foarte sofisticate ale tatălui lor pentru a-l înfrânge pe Balthazar Bratt. Lucru ce se dovedeşte destul de dificil şi datorită rivalităţii frăţeşti şi a nepriceperii lui Dru, dar care aduce animaţiei „Despicable Me 3” multă acţiune precum şi gaguri pline de haz.

Lasă un răspuns