Foto & video: ceremonia de premiere a Targului Gaudeamus 2017!

Cea mai râvnită carte a Târgului a făcut parte din Campania noastră „9 Scriitori din noua generație”.
Ascultătorii fideli București Fm care au participat la concursul saCool de lectură și au fost desemnați câștigători au acum această carte cu autograful lui Igor Bergler.

Premianţii Târgului Gaudeamus:
Editurile Humanitas, Polirom, RAO şi Nemira, Agenţia de Presă AGERPRES şi traducătorul Radu Paraschivescu s-au numărat printre câştigători.
Trofeele Gaudeamus, acordate prin votul publicului, au revenit, în ordine, editurilor Humanitas, RAO, Nemira şi Polirom.

Editura Litera câştigat premiul pentru „Cea mai râvnită carte a târgului” pentru volumul „Testamentul lui Abraham”, de Igor Bergler.

La Trofeele Presei, premiile au fost acordate astfel: la secţiunea publicaţii – cotidianul „Adevărul”; radio – Europa FM; la TV – Televiziunea Română, în timp ce la agenţii de presă premiul a revenit Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES (pe baza monitorizării Rador).

„Premiul de Excelenţă” a fost acordat Editurii Crime Scene Press, iar „Premiul Educaţia” a revenit Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Premiul pentru traducere „Antoaneta Ralian” acordat pentru traducere dintr-o limbă străină în limba română, a revenit lui Radu Paraschivescu şi Irinei Oprea, pentru traducerea din limba engleză a volumelor 5 şi 6 ale seriei „Cronicile din Narnia” de C. S. Lewis.
Alina Beşliu, studentă la Facultatea de Jurnalism, Universitatea din Bucureşti, a primit premiul „Miss Lectura”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.