Cărțile sunt în centrul atenției la Gaudeamus

Sâmbătă, cea mai așteptată zi a săptămânii. Ocazia perfectă pentru o carte bună. Târgul Internațional Gaudeamus- Carte de Învățătură i-a așteptat și astăzi pe vizitatori cu multe surprize.

Lansările au fost vedetele zilei. Scriitorii și-au prezentat operele în compania fanilor cititori și au dat autografe. Și cum altfel să nu se termine o sesiune de autografe decât cu poze? Să nu mai spun că printre scriitori s-au numărat și vedete.

Sute de tineri, copii, părinți, oameni de toate vârstele au venit și astăzi la Gaudeamus în căutarea culturii.

Prichindeii au avut parte de încă o zi de joacă. Grădinița s-a mutat în Pavilionul Central Romexpo. Dornici să învețe lucruri noi, cei mici au alergat de colo-colo în căutarea poveștilor. Ursul Fram i-a așteptat la o șuetă, dar și la o poză numai bună de pus în ramă.  Știm cu toții că baloanele sunt printre ”jucăriile” preferate ale copiilor. Ei bine, au avut ocazia să își facă propriul balon și trebuie să spun că au fost de-a dreptul fascinați. Bineînțeles, părinții erau și ei acolo, bucurându-se de orice moment.

Tinerii au luat și ei, din nou, cu asalt Târgul Gaudeamus. Unii dintre ei nu și-au cumpărat tot ce aveau de cumpărat zilele trecute, așa că au revenit și astăzi. Nu de alta, dar dacă apărea ceva nou? Nu se putea să rateze această ocazie. Fie că au fost singuri, fie că au fost cu prietenii, un lucru este clar: setea de cultură se simțea în aer.

După cum spune o vorbă, pauzele lungi și dese, cheia marilor succese. După o căutare lungă, vizitatorii au putut lua o pauză să savureze o cafea excelentă la standurile special amenajate. Pentru cei care nu au fost adepții cofeinei s-au găsit soluții. Aceștia au putut degusta ceaiuri cu cele mai interesante arome.

Așadar, zi plină astăzi la Pavilionul Central Romexpo. Dacă nu ați reușit să ajungeți până acum, grăbiți-vă! Mâine este ultima zi de Gaudeamus!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.