Weekend-ul începe cu Gaudeamus!

Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de Învățătură a umplut Pavilionul Central Romexpo și în cea de-a treia zi. Bucureștenii au avut parte în continuare de multe surprize.

Cele mai interesante lansări, una după alta, i-au întâmpinat pe cititorii curioși.  Încă o zi de Gaudeamus a adus vizitatorilor povești cu și despre cărți, dar și istorisiri savuroase despre cum ajunge o poveste un bestseller.

Grădinița s-a mutat și ea la Pavilionul Central Romexpo. Prichindeii au avut și ei colțișoarele lor. Spectacolele de teatru au continuat, la fel și distracția. Muzica, voia bună și țipetele de bucurie ale celor mici au răsunat de peste tot.

Nici tinerii s-au lăsat mai prejos. Valuri, valuri de adolescenți au luat și ei cu asalt târgul, în căutarea celor mai fascinante cărți pe care să le citească pe nerăsuflate. Și au avut de unde alege.  

Dar nu numai ei și-au găsit lecturi captivante. Oameni de toate vârstele au avut cu ce să-și încânte ochii, dar și mintea. Fie că au fost pasionați de religie, sport, diete, educație sau multe alte subiecte, au putut găsi la standuri ceea ce îi interesau.

Nu ați avut timp să ajungeți zilele acestea la Gaudeamus? Nicio grijă! Aveți în față weekendul. Două zile în care vă veți putea plimba liniștiți printre standuri și vă veți putea cumpăra cele mai noi și interesante cărți.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.