Astăzi se deschide Orășelul lui Moș Crăciun și Târgul de Crăciun din Sectorul 4

Veşti bune pentru părinţi şi pentru copii! Începănd cu ora 17.00, în sectorul 4 al Capitalei se deschide mult aşteptatul Orăşel al lui Moş Crăciun din parcul Lumea Copiilor.

Îmbrăcat în haine de sărbătoare, luminat de mii de beculețe colorate, care se vor aprinde în această seară și de un brad înalt de 12 metri, ales special pentru sărbătorile din acest an, Parcul Lumea Copiilor va deveni “Orășelul lui Moș Crăciun”.

Super concerte în aer liber, concursuri cu zeci de premii, tombole, invitați surpriză, patinoar, carusele, trenulețe, căsuța lui Moș Crăciun, toate acestea sunt pregătite pentru cei care vor dori să-și petreacă timpul liber în așteptarea Sărbătorilor în parcul Lumea Copiilor.

Serile de spectacole vor fi deschise mâine seară de copiii ansamblului folcloric, Plai Românesc al Centrului Cultural European și de Tineret pentru UNESCO, “Nicolae Bălcescu”, urmați de talentații elevi ai Colegiului Național “Dinu Lipatti”, care vor susține un recital din repertoriul internațional dedicat sărbătorilor de iarnă, Apoi atmosfera va fi întreținută de unele dintre cele mai în vogă artiste, precum Ana Lesko, Amna sau Claudia Pavel. Distracția va continua sâmbătă și duminică, când pe scenă vor urca Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Dj Rinno&Silvia.

Tot în această seară se va deschide și Târgul de Crăciun, la care vizitatorii vor găsi aproape 50 de căsuțe cu ornamente de sezon, globuri, ghirlande, produse de artizanat și fel de fel de bunătăți la tot pasul, dulciuri de casă, cozonaci.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.