Așteptarea a luat sfârșit!

Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de Invătătură și-a deschis porțile! Cel mai citit târg de carte, de la cel mai ascultat radio va așteaptă cu multă voie bună și surprize.
Pavilionul central de la Romexpo s-a umplut de culoare și muzică. Unde te uiți dai de cărți interesante pentru toate categoriile de vârstă și pentru toate gusturile. Numai câteva exemple vă vor atrage cu siguranță atenția.

Educația este una din temele care apar des în cărți. Ei bine, veți avea ocazia să învățați mai multe despre acest subiect la Gaudeamus. Veți învața multe despre parenting, dar și metode de educație care mai de care mai interesante.
Copiii sunt și ei bineveniți. Târgul îi așteaptă cu multe cărți distractive. Cărțile de colorat, abecedarele sau cele educative, toate îi așteaptă pe prichindei să le descopere. Pline de culori și desene, chiar și fără să vrei îți sar în ochi și parcă te cheamă să le deschizi. Dar cei mici au parte și de alte surprize. Teatrul și atelierele pentru copii sunt și ele la ordinea zilei.
Cei puțin mai mari, care deja au făcut cunoștință cu școală, sunt așteptați cu cele mai interesante manuale.

Sunteți fani Harry Potter? Atunci trebuie neapărat să vedeți colecția de cărți a celui mai citit roman.
Black friday a ajuns și la Gaudeamus. Prețurile încep de la 1 leu. Vă dați seamă câte puteți cumpăra? Să nu mai spunem de oferte. Mai bine v-ați lua o sacoșă, pentru orice eventualitate.

Și Crăciunul se simte în atmosferă. Unele standuri deja au început cu decorațiunile. Credeați că știți totul despre Crăciun? Ei bine, puteți afla și mai multe din cărțile dedicate acestei sărbători că vorba aia, când vine vorba de Crăciun, nimic nu e prea mult.
Va pasionează istoria? Atunci trebuie neapărat să vedeți colecția impresionantă expusă la Gaudeamus.

Câțiva studenți de la Facultatea Politehnica din Timișoara au venit cu o invenție fascinantă. O mașină, în miniatură, bineînțeles, pe care o puteți admira și de ce nu, să va faceți poze.

Goana dupa cărti poate fi obositoare. Nicio grija! Puteti face o pauză pentru o cafea sau o gustare. Apoi, vă puteti relua „vânătoare”.
Acestea sunt doar câteva dintre surprizele care vă așteaptă la Târgul Gaudeamus. Un lucru este sigur! Nu veți pleca de aici cu mână goală.

Lasă un răspuns