RuneScape

Sursa foto: www.paypal-gifts.com

În ceea ce privește numărul de conturi create până în prezent, RuneScape va fi foarte greu de detronat de pe prima poziție pe care o ocupă în Cartea Recordurilor. Din 2001 și până în prezent, au fost confirmate deja peste 200 de milioane de conturi și vă asigur că acest număr nu este o greșeală. 200 de milioane. Ca să vă puteți da seama de diferențele uriașe dintre acest joc și altele similare, vă pot spune că World of Warcraft, de exemplu, are în jur de 100 de milioane de conturi create până în prezent, iar Eve Online are “doar” 500 de mii de utilizatori.

Pentru că rubrica “Bine de jucat” are rolul de a prezenta jocurile și în niciun caz de a le promova pentru rațiuni financiare, eu vă recomand să vă faceți un cont “Free of Charge”. RuneScape oferă o mulțime de facilități și celor care joacă varianta “free”, numărul de questuri și de alte activități virtuale interesante ocupând săptămâni și chiar luni de zile din timpul liber al unui gamer dedicat.

Majoritatea jocurilor online îl obligă pe jucător să-și aleagă clasa caracterului pe care îl creează. Puteți avea un războinic SAU un arcaș SAU un vrăjitor și așa mai departe. În RuneScape caracterul gamerului poate avea toate clasele în același timp. Mai mult decât atât, jocul oferă și posibilitatea de a juca mereu “safe”, în sensul că nu puteți fi atacat de un alt jucător decât dacă vă duceți în zonele destinate PvP.

Evenimentele tradiționale din jocurile online au de asemenea un farmec aparte în RuneScape. Valentine’s Day, Crăciun, Halloween, Saint Patrick’ Day, Anul Nou și multe alte evenimente anuale de acest fel oferă recompense valoroase celor care participă la ele.

Dacă v-ați dorit vreodată să ajungeți sub o formă sau alta în Cartea Recordurilor, RuneScape este cea mai rapidă modalitate de a vă îndeplini acest vis. Este suficient să vă creați un cont nou și în mod garantat veți deveni unul dintre cei peste 200 de milioane de participanți la acest record. Din păcate însă, nu vă pot garanta și faptul că o să vă apară numele în Cartea Recordurilor…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.