Târgul imobiliar și-a deschis porțile la Palatul Parlamentului!

Sunteți în căutarea unei locuințe? Acum este șansa voastră. Ultima ediție a Târgului Imobiliar a început astăzi, așa că ce mai așteptați?

Peste 100 de expozanți se întrec în oferte care mai de care mai avantajoase, cu prețuri accesibile, pentru toate buzunarele. Așadar, aveți de unde alege. Puteți cumpăra atât garsoniere, cât și apartamente cu o cameră, două sau trei. Ba mai mult, și vilele se găsesc printre ofertele expozanților. Găsiți, de asemenea, și oferte de închiriere atât pentru persoanele fizice, cât și pentru firme și corporații.

Dar cum se poate să vă cumpărați o locuințî fără să vedeți puțin ce facilități vă oferă? Ei bine, vă spun doar câteva: sală de fitness, piste de jogging, spații de joacă pentru copii, terenuri de baschet/tenis. Toate acestea pot fi văzute în machetele expuse la standuri.

Black Friday a ajuns și el la salonul imobiliar. De exemplu, vă puteți cumpăra case de vacanțe în Bușteni-Prahova la un preț foarte bun. Bineînțeles, oferta este valabilă doar pe perioada târgului, așa că ar trebui să vă grăbiți.

Goana după locuințe poate fi obositoare, așa că vă puteți odihni pe canapelele moi special amenajate sau vă puteți cumpăra ceva de băut sau de mâncare. După această bine meritată pauză, căutările pot continuă!

Mai aveți la dispoziție însă și alte facilitați în cadrul târgului:

– Primire cu șampanie
– Garderobă
– zonă de activare mașini și drive-test
-zonă de activare pentru fumători
-zonă de activare tehnologie de ultimă oră
-zonă masaj și relaxare
-barurile mobile
-înghețată thailandeză, concept nou în România
-cafea
-atmosferă muzicală întreținută live direct pe scena Salonului Imobiliar Bucurețti
-video-wall-ul pentru expunerea filmelor de prezentare ale tuturor expozanților și partenerilor
-canapelele în zonă de „confort” etc.

Mare atenție! Puteți pleca acasă cu un apartament cadou. Tot ce trebuie să faceți este să luați de la intrare o cheie pe care puteți să o încercați la ușa amplasată pe scenă. Nu uitați însă să vă înregistrați în baza de date mai întâi. Desigur, există posibilitatea să nu nimeriți cheia norocoasă. Nu vă faceți griji! Se va extrage un câștigător duminică, 19 noiembrie. Cine știe? Poate aveți noroc atunci.

Târgul imobiliar vă așteaptă de azi până duminică la Palatul Parlamentului. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Program:
Vineri 12:00-19:00, ultima oră de intrare este 18:00
Sâmbătă 10:00-19:00, ultima oră de intrare 18:00
Duminică 10:00-18:00 ultima oră de intrare 17:00

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.