Teatrul Național I. L. Caragiale va avea librărie!

Grupul Librarium anunță deschiderea unei noi librării în București în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național I.L. Caragiale. Evenimentul de lansare va avea loc joi, 16 noiembrie 2017, începând cu ora 18:00.

Publicul este așteptat pe scena lecturii, unde cortina se va ridica alături de Ion Caramitru, directorul Teatrului Național, scriitorii Marius Chivuși Alex Tocilescu și Laura Câlțea, blogger cultural. Invitații vor discuta cu cititorii despre lumea cărților, muzicii, teatrului și a filmului.

„Librarium TNB este o continuare firească a scenei. Călătorim prin cărți către multe alte lumi și trăim mii de alte vieți. Experimentăm emoții pagină după pagină, ne identificăm cu un anume personaj ori râvnim după autograful scriitorului îndrăgit. Râdem, plângem, ne imaginăm,evadăm.” Mihai Ghebrea, manager de proiect Librarium.

În ziua lansării, de la ora 17:30, se va organiza, alături de comunitatea de pe Instagram, un InstaMeet, menit să invite cititorii să fie primii care descoperă spațiul, iar de la ora 18:00 publicul larg este așteptat pentru evenimentul propriu-zis.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.