Seară incendiară la Campionatul de Biliard Sports Events!

Seara trecută, la Club IDM s-au desfășurat semifinalele și meciurile de clasament, urmate de FINALELE Campionatul Corporate de Biliard Sports Events.

În prima manșă, SKIN MEDIA ne-a ținut cu inimă strânsă până în ultimul moment. Revenirea asigurătorilor GOTHAER a fost ca o gură de aer, însă Răzvan Molnar, căpitanul echipei SKIN MEDIA reușește să se concentreze, astfel meciul terminându-se cu 3-2 în favoarea SKIN MEDIA.

În cea de-a doua semifinală, ADOBE ROMÂNIA, îi învinge cu ușurință pe UPC ROMÂNIA, scorul final fiind de 4-1.

Meciul de clasament dintre SAP ROMÂNIA vs. WIPRO ROMÂNIA, se termină cu 3-2 în favoarea WIPRO ROMÂNIA.

CYROM ROMÂNIA, profită de neprezentarea celor de la HP INC ROMÂNIA, astfel marcând primele 5 puncte în clasament și prima victorie din această ediție.

În cea de-a doua parte a serii, ADOBE ROMÂNIA, întâlnește pe SKIN MEDIA în FINALA MARE, iar GOTHAER ASIGURĂRI pe UPC ROMÂNIA în FINALA MICĂ.

GOTHAER ASIGURĂRI are meci ușor cu UPC ROMÂNIA, îi învinge rapid cu 3-1, astfel asiguratorii ocupând locul 3 în această ediție.

SKIN MEDIA, le da bătăi de cap celor de la ADOBE ROMÂNIA, meciul tensionat și plin de emoții dintre aceștia se termină cu 3-2 în favoarea ADOBE ROMÂNIA, ultimul punct salvator fiind luat de DIMCICA TUDOR (ADOBE ROMÂNIA).

În urma disputării celor 2 finale, clasamentul general al acestei ediții, arată astfel:
1. ADOBE ROMÂNIA
2. SKIN MEDIA
3. GOTHAER ASIGURĂRI
4. UPC ROMÂNIA
5. WIPRO ROMÂNIA
6. SAP ROMÂNIA
7. CYROM ROMÂNIA
8. HP INC ROMÂNIA.

După premierea celor 3 finaliste, am asistat la decernarea premiului special, cu titlul de „Jucătorul Campionatului”, aceste revenindu-i lui ALEX DAMIAN, căpitanul echipei GOTHAER ASIGURĂRI.

Mulțumim tuturor echipelor participante în Campionatul de Biliard marca SPORTS EVENTS!

Vă așteptăm cu mai mult entuziasm și dorință de joc în ediția de primăvară-vară 2018.

Lasă un răspuns