Percheziţii în sectorul 4, într-un dosar de şantaj

Lucrători ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti Poliţia Sectorului 4 – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pun în aplicare, miercuri dimineaţă, în Capitală, cinci mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere, într-o cauză privind infracţiunea de şantaj, conform IGPR.

”În fapt, în cursul lunii octombrie a.c. reprezentanţii unei societăţi comerciale prestatoare de servicii au sesizat faptul că primesc multiple ameninţări şi că site-ul firmei este atacat în diverse forme, pentru a nu-şi mai desfăşura activitatea comercială. Din investigaţiile efectuate în cauză şi în urma administrării materialului probator a reieşit că bănuiţii, patru bărbaţi, i-ar fi ameninţat pe reprezentanţii firmei enunţate, cu scopul de a-i determina să închidă societatea”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Poliţia Română.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 4.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de cel al Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.