Faza finală a Campionatului Corporate de Baschet Sports Events este pregătită de start!

Astăzi se desfășoară fazele finale ale Campionatului Corporate de Baschet Sports Events „3×3” în cadrul cărora vom vedea patru meciuri extrem de promițătoare.

Întâi vom asista la jocurile din semifinale, unde Nobel se va lupta cu Adobe România pentru un loc în marea finală, și Unicredit Bank va juca împotriva celor de la ING Bank.

Într-o analiză anticipată asupra marii finale, știm că oricare două dintre cele patru echipe se vor califica pentru acest ultim act vor face o partidă de neuitat. Dacă vor reuși cei de la Adobe România să-și apere trofeul câștigat ediția trecută (Locul 2), dacă cei de la Unicredit Bank vor răzbuna înfrângerea din semifinala ediției precedente, ocupând în final locul 3 sau dacă cele două echipe nou intrate în competiție Nobel și ING Bank, vor izbuti marea surpriză, rămâne să vedem în această seară.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla podiumul ediției de toamnă al celui mai important campionat de baschet „3×3” dedicat companiilor, organizat de Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.