Dawn of the Dragons

Sursa foto: VentureBeat

În rubrica “Bine de jucat” din urmă cu o zi discutam despre existența unei competiții permanente între gameri, indiferent dacă aceștia recunosc acest lucru sau nu. Dacă se întâmplă să avem printre ascultătorii noștri vreun gamer care dorește să se laude permanent cu nivelul la care a ajuns fără să existe cineva care să îi poată spune “Ba eu am nivel mai mare!”, îl invit să joace Dawn of the Dragons.

Păstrând neștirbit respectul pentru comunitatea jucătorilor de Candy Crush, va trebui totuși să afirm că, în materie de levels, aceștia sunt mici copii pe lângă cei care joacă Dawn of the Dragons.

Acum serios, care este nivelul maxim posibil la Candy Crush? 3000? S-a ajuns la 3000? A ajuns cineva la 3000? Dacă da, felicitări sincere din partea mea, pentru că știu ce muncă presupune această realizare.

Vreau doar să menționez că în Dawn of the Dragons, jucătorii buni au ajuns deja pe la level 6-7.000 în timp ce jucătorii excepționali au de la level 10.000 în sus.

Dacă doriți să jucați acest joc și să atingeți în scurt timp un nivel cu mai multe cifre, va trebui să țineți cont de absolut toate mijloacele de progres rapid pe care le oferă Dawn of the Dragons. Acestea sunt structurate în trei capitole distincte, reprezentate de energie, onoare și stamina. Încercați să intrați într-o ghildă încă din primele momente de după crearea contului, pentru că punctele de onoare se cheltuiesc în mod eficient doar în raidurile organizate de ghilde. Energia folosește la rezolvarea questurilor, iar stamina este necesară pentru raidurile non guild, astfel încât avansarea rapidă în level nu se poate produce decât dacă vă rezervați timp pentru toate aceste provocări.

În mod cert Dawn of the Dragons este un joc care vă poate rezolva întregul timp liber pe care îl aveți, indiferent de cât de mult dispuneți. Dar este în același timp și unul dintre puținele jocuri la care puteți afirma la un moment dat că ați ajuns la level 10.000, lucru care, se știe, îi face pe toți ceilalți gameri să plece ochii în jos și să păstreze o liniște încărcată de respect și de apreciere. Dacă acesta este lucrul pe care îl doriți, atunci ziua cea mai bună pentru un nou cont de Dawn of the Dragons este bineînțeles ziua de astăzi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.