Scufița Roșie, premieră oficială la Teatrul Țăndărică!

Sursa foto: www.teatrultandarica.ro

Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls 2017, organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică și ajuns la cea de a XIII-a ediție, se va deschide cu premiera oficială a spectacolului ”Scufița Roșie” , în regia lui Felix Alexa.

Sursa foto: www.teatrultandarica.ro

Aflat la cea de a treia colaborare cu Teatrul Țăndărică după ”Bărbierul din Sevilla” și ”Vicleniile lui Scapino”, Felix Alexa „revine” și schimbă registrul, croind poveștii arhicunoscute a Scufiței Roșii haine noi.

“Scufița roșie reprezintă pentru mine mult mai mult decât o celebră poveste pentru copii. Este de fapt o metaforă despre trecerea prin viața asta atât de imprevizibila, despre cum ne maturizăm și evoluăm, trecând prin experiențe frumoase sau uneori cumplite. Am vrut să fac un spectacol care să atingă emoțional atât maturitatea copilului cât și copilăria adultului. O Scufiță roșie a timpurilor noastre, agitate și imprevizibile, în care singura alternativă e evadarea din realitate…uneori în povești”, povestește regizorul.

Sursa foto: www.teatrultandarica.ro

Spectacolul lui Felix Alexa are poezie, umor și tâlc, iar muzica originală compusă de Alexei Țurcan, scenografia semnată de Marian Sandu (care devine și ea personaj în poveste), light design-ul (care îi aparține tot lui Felix Alexa) alcătuiesc o parte dintr-un tot unitar, întregit de o distribuție formată din Olga Bela, Daniel Stanciu, Liliana Gavrilescu, Dan Codreanu, Florin Mititelu, Ana Maria Bălescu și Adrian Lefter.

Așadar, vineri 17 noiembrie 2017, ora 19:00, în Sala Țăndărică, va avea loc premiera oficială a spectacolului Scufița Roșie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.