Word Connect

Sursa foto: Player.One

Există o diferență majoră între AlphaBetty Saga, jocul prezentat în rubrica noastră în urmă cu câteva săptămâni, și Word Connect, subiectul zilei de astăzi. Dacă la AlphaBetty Saga ideea principală era aceea de a realiza cuvinte în limba română, de această dată cerința este pentru cuvinte în limba engleză.

Chiar dacă nu aveți nici măcar cunoștințe de bază despre limba engleză, o să vă rog să nu spuneți încă “Aoleu, dar alt joc nu puteai să găsești ?” Word Connect este un instrument extraordinar de util, atât pentru cei care doresc să învețe limba engleză cât și pentru cei care o cunosc foarte bine și nu vor decât să se distreze și să-și verifice nivelul de stăpânire al acestei limbi.

Fiecare nivel al acestui joc vă oferă câteva litere cu care să puteți lucra. La primele niveluri veți primi 3 litere, din care sunteți invitați să alcătuiți cât mai multe cuvinte. Nu este obligatoriu să folosiți mereu toate literele, dacă veți descoperi și cuvinte de două litere Word Connect le va contabiliza și pe acelea la punctajul general.
Jocul oferă și posibilitatea de a folosi hints, elemente ajutătoare pentru alcătuirea unui cuvânt. Există de asemenea și programe online, așa numitele anagramers, care vă afișează lista tuturor cuvintelor posibile care se pot alcătui din literele pe care le aveți. Firește că nu recomand folosirea acestora, pentru că rezolvă în mod artificial jocul și nu veți mai avea nicio satisfacție atunci când soluțiile nu vă aparțin.

Word Connect reprezintă în primul rând un curs de limbă engleză, atât pentru începători cât și pentru avansați. Aceste cursuri sunt de regulă destul de costisitoare, dar Word Connect este o aplicație de pe Facebook, astfel încât vă invit într-o călătorie atât folositoare, cât și gratuită.

Lasă un răspuns