Kingsman: Cercul de Aur – Gentlemen, Cowboys şi o ţicnită grandomană

sursa: www.cinemagia.ro

Dacă vreţi să vă amuzaţi, dar şi să vă puneţi mintea la contribuţie, puteţi alege să vizionaţi comedia plină de acţiune „Kingsman: The Golden Circle”, ce rulează încă, la aproape două luni de la lansare, la două Cinema City: din Sun Plaza şi din ParkLake. Este o continuare la filmul din 2014 „Kingsman: The Secret Service”, tot cu spionii britanici privaţi, la patru ace, că doar au drept paravan o firmă de croitorie de lux, şi cu gadgeturi SF, cărora acum li se adaugă colegi de peste ocean, cowboys producători de whiskey ai agenţiei, tot privată, de spionaj Stateman care au şi ei gadgeturi specifice, cum ar fi un lasou ce poate deveni laser, dar şi băuturi drept nume de cod.

 

sursa: www.cinemagia.ro

Dincolo de faptul că au fost create cam în acelaşi timp, cele două organizaţii secrete au fost gândite să se suplinească sau sprijine reciproc pentru a ţine lumea în condiţii de siguranţă, păstrând, totodată, cel mai înalt nivel de discreţie, posibil membrilor lor. Aşa că, atunci când Kingsman este aproape nimicită, majoritatea agenţilor fiind ucişi, iar sediile, cu excepţia unuia, distruse, Eggsy – puştiul orfan recrutat de organizaţie în episodul trecut devenit agent foarte cool interpretat de acelaşi Taron Egerton – şi Merlin – vrăjitorul într-ale tehnologiei jucat de Mark Strong ce face dovada calităţilor sale vocale cântând o melodie celebră  – ajung la colegii lor americani, cu care  încep să colaboreze împotriva unui cartel al drogurilor, al cărui nume se regăseşte în titlul filmului: „Cercul de Aur”. La sediul sub formă de sticlă al agenţiei Stateman regăsesc şi recuperează pe fostul lor coordonator Harry Hart, interpretat de şi acum de Colin Firth.

sursa: www.cinemagia.ro

„The Golden Circle” este condus de Poppy, o ţicnită grandomană de o foarte mare cruzime, foarte bine interpretată de Julianne Moore, inspirată parcă de psihopatul Hannibal cu care se înfrunta ca agenta Starling. Cartierul ei general din mijlocul junglei pare însă desprins dintr-un desen animat şi în el, pe lângă criminali precum cel care îl atacă iniţial pe Eggsy – un candidat pentru Kingsman respins ce caută răzbunare pentru braţul înlocuit cu o proteză sofisticată – trăieşte ca prizonier chiar Elton John, care este protagonistul câtorva scene simpatice, uşor şarjate autoironic.

 

sursa: www.cinemagia.ro

Într-un fel Poppy stăpâneşte deja lumea prin distribuţia de narcotice, printre consumatori aflându-se persoane importante chiar din Adminstraţia americană sau principesa moştenitoare a tronului Suediei, cu care Eggsy urma să se însoare. Însă şefa cartelului doreşte să fie legalizat consumul de droguri, astfel ca ea să nu mai fie obligată să se ascundă. Şi găseşte o modalitate de a obţine o astfel de legalizare şantajându-l pe însuşi Preşedintele Statelor Unite. Cum şi care e reacţia acestuia vă lăsăm pe voi să descoperiţi vizionând comedia „Kingsman: Cercul de Aur”. Vă mai spunem doar că în roluri importante joacă actori precum Jeff Bridges, Channing Tatum, Halle Berry.

 

Lasă un răspuns