Crăciunul se simte deja în Capitală!

Este luna noiembrie. Oficial, mai este o lună şi jumătate pâna la Crăciun. Cu toate acestea, luminiţele care prevestesc această sărbătoare pe care toţi o aşteptăm au fost deja instalate în unele zone ale Capitalei.

Prima la numărătoare este Calea Plevnei. Cu modele frumoase şi cu fundiţe, luminiţele stau atârnate, aşteptând să fie admirate atât de pietoni, dar şi de şoferii care, în drumul lor, mai pot face o secundă pauză şi să privească ghirlandele. Doar vorba aia, sunt destule. Chiar dacă a ratat vreuna, nicio grijă, următoarea e la doi paşi.

Piaţa Victoriei se află şi ea pe lista. De jur împrejur, luminiţele îmbracă piaţa, dar şi stâlpii de iluminat. Bineînţeles, alte modele, diferite de cele de pe Calea Plevnei.

Protestatarii nu sunt la apel să le admire, dar cine ştie…poate vor mai avea ocazia până la Crăciun. Până atunci, dacă aveţi drum pe la Piaţa Victoriei, luminiţele sunt aici. Cam puţine ce-i drept, dar mai au timp să se înmulţească până la Crăciun.

Toate bune şi frumoase, dar oare banii investiţi în aceste decoraţiuni nu puteau fi folosiţi şi în alte scopuri? Doar câteva exemple: spitale, manuale, remedierea deficitul bugetar.

Una peste alta, se pare că deja Crăciunul începe să se facă simţit încet-încet în Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.