Apa Nova Veolia îşi păstrează titlul în Campionatul de Fotbal Sports Events!

Apa Nova îşi păstrează titlul după victoria la limită din finală cu VTM.

Meciul a fost unul cât se poate de echilibrat, ambele echipe alegând o tactică mai mult preventivă decât una ofensivă astfel încât ocaziile de gol au lipsit cu desăvârşire.

După 0-0 la pauză, repriza a doua a fost decisă de o lovitură liberă executată perfect de Marian Merlici. Chiar dacă vulpoii au încercat să revină, nu au reuşit să depăşească zidul din faţa porţii lui Robert Marincescu astfel că rezultatul final înregistrat pe tabelă a fost de 1-0.

În finala mică, HPE 1 a trecut cu 7-5 de Radio România după o revenire de senzaţie de la 5-3.

În cadrul festivităţii de premiere care a avut loc apoi, după obişnuita tombolă unde majoritatea din cei extraşi au fost jucătorii de la VTM, au fost premiate pe rând echipele promovate direct în Liga 1, UPC România şi Deloitte România, golgheterul Ligii 1 – Cristian Enache (Cyrom), golgheterul Ligii 2 – Zeno Haiduc (Deloitte), cel mai bun portar Liga 1 – Robert Marincescu (Apa Nova), cel mai bun portar Liga 2 – Alexandru Popa (Deloitte), jucătorul campionatului – Cristian Batcu (HPE 1), iar apoi au fost acordate medaliile celor 3 echipe de pe podiumul Ligii 1 – HPE, VTM şi campionii de la Apa Nova.

Felicitări tuturor învingătorilor, dar şi învinşilor, mulţumim pentru prezenţă şi sperăm din toată inima că întreaga competiţie a fost o reală plăcere pentru toţi de a face mişcare şi a antrena spiritul de echipă.

Sports Events vă aşteaptă la o nouă ediţie în primăvara 2018!

Lasă un răspuns