A început a 6 – a ediţie a Caravanei ASE!

Foto: online.ase.ro

În perioada 9 noiembrie – 14 decembrie 2017, Academia de Studii Economice din Bucureşti derulează cea de-a şasea ediţie a CARAVANEI ASE, care promovează în licee şi colegii din ţară şi din Bucureşti oferta educaţională a facultăţilor ASE pentru admiterea la licenţă 2018.

Sursa foto: www.ase.ro

Echipele CARAVANEI ASE, formate din reprezentanţi ai facultăţilor – cadre didactice şi studenţi – se vor deplasa în 11 judeţe din ţară şi vor avea întâlniri cu elevi şi profesori din cele mai bune 26 de colegii şi licee din localităţile: Alexandria, Brăila, Buzău, Câmpina, Câmpulung, Constanţa, Focşani, Piteşti, Ploieşti, Slatina, Târgovişte.

Cu acest prilej, elevii beneficiază de şansa de a participa la prezentări şi discuţii cu membri ai comunităţii universitare ASE atât despre programele de studii şi metodologia de admitere la licenţă 2018, cât şi despre facilităţi studenţeşti, activităţi extracurriculare şi perspective de angajare. Această campanie de informare vine în întâmpinarea elevilor interesaţi să devină studenţii primei universităţi economice şi de administraţie publică a ţării.

Sursa foto: www.studentie.ro

Conform QS World University Rankings 2018, ASE este Universitatea cu cea mai bună reputaţie în rândul angajatorilor din România. Acest fapt este confirmat şi de studiile proprii efectuate în rândul absolvenţilor, conform cărora 71% dintre aceştia îşi găsesc de lucru în domeniul studiilor absolvite sau în domenii conexe; 81,35 % dintre toţi absolvenţii îşi găsesc de lucru în mai puţin de 3 luni de la terminarea facultăţii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.