„Viaţa mea nu e chiar perfectă”, dar umorul o face irezistibilă

Sursa foto: www.canal2.md

O carte pe care nu ar trebui sa o lăsati necitită în această toamnă, mai ales dacă vreţi să vă descreţiţi frunţile, este „Viaţa mea nu e chiar perfectă”,scrisă de Sophie Kinsella și apărută într-o traducere de Vali Florescu la editura Polirom.

Povestea o are drept personaj principal pe Katie Brenner, o tânără promiţătoare aflată la începutul carierei și care pare a fi obtinut jobul mult visat. Ea locuieste la Londra si totul pare fi intrat pe un fagas bun în viaţa ei. Însă atunci când se aşteaptă mai puţin este concediată de Demeter, şefa ei, o doamnă bătrână şi arțăgoasă. Neştiind încotro să o apuce şi ce să facă în această situație, Katie se întoarce la părinţii ei la ţară, în Somerset cu toate visurile spulberate.

Nici aici situatia nu este una „pe roze”. Ferma este aproape în faliment, iar părinții, altădată oameni în putere, acum sunt împovăraţi de griji. În această situatie, Katie își face o adevărată profesiune de credintă din a-și ajuta tatăl să pună mica lui afacere pe picioare. Însă într-o bună zi, la fermă îşi face apariţia chiar Demeter, fosta ei şefă, iar asta o face pe Katie să se întrebe : ”Ce caută aici această femeie?”. Si ce ar trebui sa facă Katie? Să facă tot ce poate pentru a-și recăpăta slujba și viata ei la Londra sau să se răzbune pe fosta ei șefă încât aceasta să o țină minte cât o trăi? Ori poate ar trebui să aibă mai multă încredere în Alex, tânărul care intrase de curând în viaţa ei? Dar dacă Demeter nu este chiar asa de rea pe cât pare?

Ei bine toate acestea vă las să le descoperiti singuri atunci când veţi citi romanul lui Sophie Kinsella, plin de umor si rasturnări de situatii pe care nu-l veţi mai lăsa din mână până când nu veţi întoarce și ultima pagină!

Lasă un răspuns