Târgul de Dulcele Toamnei, un deliciu de weekend

Bucureștenii sunt așteptați weekend-ul acesta la Târgul de Dulcele Toamnei, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle.

Dacă sunteți curioși ce o să găsiți acolo, iată un scurt rezumat: numai bunătăți. Producătorii, meșterii și colecționarii vă așteaptă cu bucate alese și obiecte fel de fel.

Preparate tradiționale atestate, castane coapte, cozonac domnesc, plăcinte boieresti, colac secuiesc, turtă dulce, dulcețuri, zacuști și siropuri, vinuri vrâncene și must proaspăt, pastramă și sărmăluțe, păstrăv afumat de la Doftana, preparate vânătorești de la Zimbria, dulciuri de la Casa Petra, le găsiți pe toate în Herăstrău, de lăsatul secului.

Târgul de antichități și meșteri adună obiecte de colecție și obiecte de manufactură, vechi și nou, într-o lume a frumosului și îndemânării. Se găsesc obiecte de manufactură – marochinărie tradițională, ii, bijuterii, lavandă, căciuli, obiecte de artă sacră.

Sâmbătă și duminică, la orele 12:00, copii mari și mici sunt așteptați la teatru – Fata babei și fata moșului și Păcală și Tândală.

Programul de vizitare este vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 18:00.

Lasă un răspuns